Hem1:s New England-hus i Hanemåla slutsålda – men vi kommer snart tillbaka!

januari 17, 2022

I början av 2021 kom Hem1 och Nybro kommun överens om att vi på Hem1 skulle få prova att sälja vårt Villa Livsrum-koncept i Hanemåla. Och nu, i början av 2022, har det fjärde och sista huset sålts. Två av byggena är redan igång. 

“Vi är så glada över de kunder vi lärt känna i Nybro, och som valt de här fina och kloka New England-villorna”, säger Jammy Stridsjö, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Hem1. 

Hanna Lilja, som är inredare och säljare på Hem1: ”Jag minns ett av inredningsmötena vi hade hos oss på kontoret i Karlskrona. När alla inredningsvalen var gjorda av kunderna, sa de att de kände det som att Hem1 var en familj att komma in i, det värmde när de sa det.”

“Samarbetet med Nybro kommun har fungerat alldeles utmärkt”, säger Johan Braw, vd på Hem1. “Jag skulle vilja säga att Nybro kommun med sin service är ett föredöme.” 

Den goda efterfrågan på Hem1:s arkitektritade villor i Nybro, i kombination med det fina samarbetet, har gett mersmak.

“Vi är mycket intresserade av att hitta fler tomter i Nybro”, säger Jammy. “Jag hoppas att vi under våren, om inte tidigare, kan presentera dem. Då kommer det nog att vara med annan planlösning och gestaltning, men fortfarande med fast pris inklusive tomt.”