Villavisning x2

september 6, 2021

Vi öppnar upp två av våra nybyggda hus ute på Valderslycka i Trummenäs, Karlskrona.

Här har Hem1 förverkligat nio husdrömmar som nu antingen byggs eller har lämnats över till kund

Svalavind är ett modernt mattsvart 1plans hus med sadeltak, betongtakpannor och stora fönsterpartier. Med en boarea på 156kvm ryms tre sovrum, ett vardagsrum, och två allrum.

Villa Milton är ett modernt 1-planshus med lågt lutande, obehandlad träpanel och ihop byggt dubbelgarage. Med en boarea på 153 kvm ryms tre sovrum och stora sociala ytor.

Båda huset bjuder på spännande arkitektur, välkommen att inspireras! Säljare, arkitekter, projektledare m.fl kommer att vara på plats. Vi bjuder på grillkorv.

Till denna visning önskar vi att du föranmäler dig. Välkommen med din anmälan till event@hem1.se senast fredag 17/9. Begränsat med platser. Först till kvarn!


Datum: Söndag 19 september

Tid: 12.00-14.00

Adress: Vallgräsvägen 4 samt Valderslyckavägen 2 se skyltning på plats.

Gå gärna in och kika på husens instagramkonton ”Svalavind” och ”Villamilton_trummenäs.

Trygga visningar

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att minska risken för smittspridning av covid-19 och anpassar våra visningar för att ni ska känna er trygga. Att besöka ett visningshus är ett bra sätt att uppleva vad Hem1 står för men vi begränsar antalet personer som befinner sig inomhus och uppmanar våra besökare att vara noggranna med att hålla avstånd till övriga personer på visningen. Barn är välkomna att leka utanför huset. Personalen från Hem1 är symptomfria och vi ber att ni bara besöker visningen om ni inte har några förkylnings- eller influensasymptom.