Villa Livsrum Nyfunkis
Flexibelt och luftigt i ett plan

Ett hus med tillräckligt mycket utrymme för att kännas luftigt men där var och en ändå har sitt eget ”krypin”. Ja, det var vad Jonas satte upp på kravlistans översta plats då han tillsammans med Hem1 började planera huset till sig och sina två barn. Huset, i ett plan, ligger i barnvänliga området Bastasjö utanför Karlskrona.

Invändigt har husets planlösning gett utrymme för flexibla val. I anslutning till föräldrasovrummet har en toalett placerats. Köket har utrustats med noggrant utvalda vitvaror. Allt för att passa Jonas egna önskemål. Den öppna planlösningen där kök och vardagsrum bjuder in till umgänge har blivit till ett nav där den lilla familjen samlas.

Medvetet diskreta val vad gäller färgsättning på ytskikt i samtliga tre sovrum och i de två badrummen har gett familjen en frihet att addera inredningsmässiga detaljer som hjälper till att sätta sin prägel på hemmet.

Idag har Jonas tillsammans med sina barn förverkligat drömmen om ett nybyggt hus som rymmer allt familjen behöver för att leva ett enkelt och bekvämt liv.

Fakta:
Kvadrat:
115 kvm + uterum och carport med förråd
Antal rum:
4 sovrum, 2 badrum varav en med ingång från stora sovrummet, kök och vardagsrum i öppen planlösning med ryggåstak i vardagsrumsdelen, klädkammare.
Värmesystem:
Bergvärme och golvvärme
Grund:
Platta på mark med isolering
Galleri