Villa Hillewi
Grafisk fulländning med sinne för detaljer. Det stora svart-vita huset ute på udden, döpt efter yngsta dottern, är familjens dröm realiserad. Här har man gått hela vägen och låtit alla ideér bli verklighet. Byggtiden har varit intensiv och fylld av beslut. Men resultatet blev ett unikt hem som är deras alldeles egna på alla vis.

Längst ut på Trummenäs Udde ligger det, Villa Hillewi, ett unikt enplanshus på 260 kvm. Inspirationen är dansk design och arkitektur, vilket är en konsekvent genomförd idé av familjen utifrån och in. Allting är sparsmakat men ger samtidigt stort utrymme för den livliga barnfamiljen.
Den grafiska färgsättningen är en huvudingrediens. Allt går i svart-vitt: golv, väggar, tak, fönster och inredning. Enda avvikelserna är en starkt rosa accentfärg som återfinns bl a i den välkomnande entrédörren och i duschväggen samt guldmosaik i ett badrum. Du hittar bara raka linjer, till och med i takets fyrkantiga spotlights.
Utblicken står i fokus och samtliga fönster är utan foder vilket gör dem till en del av väggen för att bjuda in omgivningen och havet.
Kort sagt, en hel värld av detaljrikedom.

Fakta:
Kvadrat:
225 kvm, biarea 50 kvm
Antal rum:
Entré, arbetsrum, sovrum, tvättstuga med ingång från dubbelgaraget, WC/dusch med utgång till poolområdet, u-kök i öppen planlösning med utgång till uteplatsen, matsal, vardagsrum en nivå lägre med glaspartier på båda sidor, skjutdörr till den andra huskroppen innehållande 3 sovrum, allrum, förråd, klädkammare samt badrum med havsutsikt och utgång till trädäck.
Värmesystem:
Bergvärme med vattenburen golvvärme. Ventilation: FTX med roterande värmeväxlare. Kylmöjligheter i respektive rum via tilluftsdon.
Grund:
Platta på mark med isolering
Galleri