Villa Livsrum New England
Villa Livsrum New England är vårt mycket omtyckta och populära typhus, nu i ny kostym i form av en New England-inspirerad fasad. Huset är på 115 kvm och ett extra kundvänligt koncept från Hem1 där Du lämnar tankearbetet och hela entreprenaden i våra händer.

Ett färdigt koncept från Hem1 där vi från början tänkt livskvalitet i alla delar. När du flyttar in i Villa Livsrum vet du exakt vad som ingår: modern design, smarta planlösningar med generösa ytor, mycket ljus och luft. Du får ett spännande hus med hög standard på utrustningen. Carport, högt ryggåstak, köksö och fyra sovrum är standard. Hem1:s inredare har tagit fram ett urval av golv, färg, kök och badrumsinredning från våra kvalitetsmedvetna leverantörer. Som tillval erbjuds även färdigställd trädgård med gräsmatta, infart, buskar och träd. Poängen är att du får ett genomtänkt och prisvärt hus utan att behöva anstränga dig speciellt mycket själv.

Fakta:
Kvadrat:
115 kvm
Antal rum:
Entré med avhängning, 4 sovrum varav ett större master bedroom med en privat dusch/WC och klädkammare. Badrum med separat tvättstugedel. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med glasdörr ut mot uteplats, ryggåstak i vardagsrum, köksö centralt placerad. Förråd innanför carport.
Värmesystem:
Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme.
Grund:
Platta på mark med isolering
Galleri