Villa Verkö
Utanför huset stupar det brant ned mot vattnet. Utsikten är hisnande. Självklart ville familjen släppa in så mycket av vyn som möjligt genom stora glaspartier. Fönsterkarmarna valdes i mörkgrått för att rama in skådespelet utanför likt stora tavlor.

Att få skapa ett unikt hus åt kunden på denna tomt, är den typen av utmaningar vi på Hem1 och vår arkitekt gillar!. Att få rita och bygga hus som är totalt unika och anpassade direkt efter tomtens förutsättningar tillsammans med kundens drömmar om ett boende, det är det vi kallar ”Äkta valfrihet”.

Resultatet här blev ett rymligt hus på 186 kvm för familjen. På entréplan finns de sociala ytorna i matrum/kök i öppen planlösning med öppet ner och en förstummande utsikt. Här finns även 2 st sovrum och 1 badrum. På nedre plan finns vardagsrummet med en stor härlig braskamin i täljsten flankerad av stora glaspartier ut mot viken. Master bedroom med egen walkincloset samt 1 mindre sovrum. I badrummet gömmer sig diskret bakom väggen 2 stycken takduschar placerade bredvid varandra och som kunden själv uttrycker det ”sätter guldkant på vardagen!”

Fakta:
Kvadrat:
186 kvm
Antal rum:
4 sovrum, matrum och kök i öppen planlösning, entré, vardagsrum, tvättstuga, 2 badrum samt 2 klädkammare och 1 teknikrum/förråd.
Värmesystem:
Bergvärmepump IVT med vattenburen golvvärme på 2 plan
Grund:
Platta på mark med isolering.
Galleri